Chat with us, powered by LiveChat 4,92kWp napelem rendszer kivitelezés Ikervár | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

4,92kWp napelem rendszer kivitelezés Ikervár

4,92kWp napelem rendszer kivitelezés Ikervár
4,92kWp napelem rendszer kivitelezés Ikervár
4,92kWp napelem rendszer kivitelezés Ikervár
“Aki napelem rendszert üzemeltet, az tudatosan óvja környezetét mivel ez a megújuló energia forrás nem terheli semmiféle káros anyaggal a környezetet – mint például szén-dioxid, füst, zaj – ez a tiszta és kifogyhatatlan, és nem utolsó sorban ingyenes és megújuló energiaforrás.”

A minőségi anyagokat tartalmazó napelem rendszerek 25-30 év problémamentes működést biztosítanak számunkra. Szinte biztosra vehető, hogy ennyi év alatt többszörösére emelkedik majd a villamos energia ára . A napenergia hasznosítása, hosszútávon mindenképpen az egyik legjobb befektetés mindenki számára. A napelem rendszer kivitelezéseink során mi kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, ezért időtálló és megbízható napelem rendszereket építünk.

4 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

4 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 14 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,05 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

14 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,05 kWp

10 db Risen Energy napelem panel

4455 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3163 m3

éves CO2 megtakarítás

19.1 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.831.000 Ft-tól

4 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.