Chat with us, powered by LiveChat 5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Kalocsa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Kalocsa

5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Kalocsa
5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Kalocsa
5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Kalocsa
“Ma már a napelem rendszerek ára elérhetővé vált az átlagos háztartások számára is.”

A napelem modulokból kinyerhető teljesítményt befolyásolja a fény beesési szöge és a megvilágítás is. Éppen ezért, a napelemet érdemes olyan helyre telepíteni, ahol nem árnyékolja sem egy magasabb épület, fa vagy más test. Az árnyékmentesség azért nagyon fontos, mert egy fa, egy kiugró tetőrész vagy egy villanyoszlop által egy napelem modulra vetett árnyéka, az egész kör teljesítményét leronthatja akár 30-50%-ban. Ezért fontos, hogy az ön napelem rendszerének telepítése is árnyékmentes, megfelelő tájolású tetőfelületre történjen meg. Egy jól megtervezett napelem rendszerrel a háztartásunk éves áramfogyasztását kiválthatjuk egyszeri befektetéssel, a napelem rendszerben nincsenek mozgó, kopó alkatrészek, így nincsenek javítási költségek, napelem rendszerünk gondozás nélkül termeli az áramot számunkra akár 30-40 éven keresztül.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.