Chat with us, powered by LiveChat 5,92kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét

5,92kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
5,92kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
5,92kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
“A napelemekkel előállított villamos energia tiszta energia, vagyis az előállítása nem jár környezetterheléssel (légszennyezéssel, zajterheléssel, üvegházhatással stb.”

). Itthon is egyre több helyen találkozhatunk a megújuló energiák egyik legelterjedtebb formájával, a napelem rendszerekkel. A megújuló, zöld energiák termelésével és használatával óvjuk a környezetünk és a levegő minőségét, mivel a napelem által előállított áram nem jár káros anyagok kibocsátásával. A napelem rendszerek szinte bárhova telepíthetőek, a napelem modulok segítségével helyben tudjuk megtermelni az elektromos áramot, a világ szinte bármely pontján megtalálhatjuk a napelemeket a nemzetközi űrállomástól a sarkköri kutató állomásokig termelnek áramot a napelemek segítségével. Egy jól méretezett és kivitelezett napelem rendszer segítségével háztartásunk megszabadul az áramszámla fizetésének terhétől.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.