Chat with us, powered by LiveChat 3,7kWp napelem rendszer szerelés Kiskunmajsa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

3,7kWp napelem rendszer szerelés Kiskunmajsa

3,7kWp napelem rendszer szerelés Kiskunmajsa
3,7kWp napelem rendszer szerelés Kiskunmajsa
3,7kWp napelem rendszer szerelés Kiskunmajsa
“A napelem a Nap fényéből állít elő áramot a háztartásunk számára.”

Érdemes a napelem rendszerünk méretét úgy megválasztani, hogy az háztartásunk éves áramfogyasztását kiváltsa. A napenergia egy tiszta, megújuló energia, így a napelemekkel a környezet szennyezése nélkül termelünk elektromos áramot a háztartásunk számára. A napelem rendszerek, szinte minden tetőtípusra telepíthetőek, a sátortetőtől a lapos tetőig. A napelem rendszer kivitelezéssel egyszerre szabadulunk meg az áramszámla fizetésének terhétől, közben az ingatlanunk értékét is növeljük, a napelem rendszer értékétől. A napelem rendszer telepítések átlagos megtérülési ideje 8-10 év, ha igénybe vehetők állami támogatások napelem rendszer telepítésre, akkor a megtérülési idő jóval rövidebb. Ha napelem rendszer kivitelezését tervezzük, akkor megéri utánajárni, hogy milyen állami támogatások vannak napelem rendszer telepítésre. Az állami támogatással nem kell akkora összeget a napelem rendszer kivitelezésre fordítanunk, így olyan családok számára is elérhető, akik a napelem telepítés összegét nem tudnák előteremteni.

3 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

3 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 10 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

2,905 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

10 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

2,905 kWp

7 db SHARP napelem panel

3196 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

2269 m3

éves CO2 megtakarítás

13.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.397.000 Ft-tól

3 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.