+36 (1) 699 99 88

6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa

6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
“Ha rendelkezünk megfelelő földterülettel, akkor a napelemeket a földre is lehet telepíteni, az erre kialakított tartószerkezettel.”

A napelem rendszerünkkel minden káros anyag kibocsátása nélkül termelhetünk áramot a háztartásunk számára, ezzel óvjuk a környezetünk és a levegő minőségét. A napelem modulok által megtermelt áram egyenáram, amit hogy a háztartásunkban is fel tudjuk használni egy áramátalakító berendezésre, inveterre van szükségünk, ami az egyenáramot váltóárammá alakítja át, ezzel működnek elektromos eszközeink, és ezt tápláljuk be az energiaszolgáltató rendszerébe. A napelemek háztetőre való rögzítésére különleges, az időjárás viszontagságainak ellenálló tartószerkezetre van szükségünk, ami 30-40 évig helyén tartja a helyén a napelemeket.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,95 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

21 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,95 kWp

14 db Longi napelem panel

6545 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4647 m3

éves CO2 megtakarítás

26.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.540.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.