Chat with us, powered by LiveChat 6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa

6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
6,23kWp napelem rendszer telepítés Kiskunmajsa
“Ha rendelkezünk megfelelő földterülettel, akkor a napelemeket a földre is lehet telepíteni, az erre kialakított tartószerkezettel.”

A napelem rendszerünkkel minden káros anyag kibocsátása nélkül termelhetünk áramot a háztartásunk számára, ezzel óvjuk a környezetünk és a levegő minőségét. A napelem modulok által megtermelt áram egyenáram, amit hogy a háztartásunkban is fel tudjuk használni egy áramátalakító berendezésre, inveterre van szükségünk, ami az egyenáramot váltóárammá alakítja át, ezzel működnek elektromos eszközeink, és ezt tápláljuk be az energiaszolgáltató rendszerébe. A napelemek háztetőre való rögzítésére különleges, az időjárás viszontagságainak ellenálló tartószerkezetre van szükségünk, ami 30-40 évig helyén tartja a helyén a napelemeket.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.