Chat with us, powered by LiveChat 8,14kWp napelem rendszer telepítés Kistarcsa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

8,14kWp napelem rendszer telepítés Kistarcsa

8,14kWp napelem rendszer telepítés Kistarcsa
8,14kWp napelem rendszer telepítés Kistarcsa
8,14kWp napelem rendszer telepítés Kistarcsa
“Napelem rendszert telepíteni helyszíni felmérés nélkül nagy kockázatot jelent mind a megrendelő mind a telepítő cég számára.”

Ha olyan árajánlatot kap, amely a telepítési helyszín megvizsgálása nélkül készült, akkor számítson rá, hogy kis- vagy akár nagymértékben változni fog a végleges árajánlat. Ez nem hiba, hanem tény. A felmérésen derül ki, hogy Ön háztetője alkalmas-e a napelemek rögzítésére. Milyen a tető fedő anyaga, adott-e az optimális dőlésszög, vagy esetleg szükség van tartószerkezettel történő kiemelésre? Hogy a telepíteni kívánt tetőfelület milyen tájolású és árnyékmentes-e, ami nagyon fontos a napelem rendszer teljesítménye szempontjából. Hogy a házba bekötött fázis teherbírása alapján szükség van-e hálózatbővítésre. Az előzetesen tisztázott ‘fázis-helyzet’ határozza meg az inverter fajtáját, illetve időt spórolhat az engedélyezési folyamat során, és a felmérésen derül ki, hogy hol van az inverter optimális helye.

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.