+36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer telepítés Kunszentmiklós

5,92kWp napelem rendszer telepítés Kunszentmiklós
5,92kWp napelem rendszer telepítés Kunszentmiklós
5,92kWp napelem rendszer telepítés Kunszentmiklós
“A napelem telepítés gyors, családi házak esetében egy nap alatt kész a teljes szerelési, telepítési munka.”

A fogyasztás elszámolása a szolgáltatóval az alábbi módokon zajlik. Ha nagyobb a fogyasztás, mint a termelés akkor a kettő különbözetét kell kifizetni. Ellenkező esetben, ha a termelés nagyobb, akkor azt a különbözetet visszafizetik, ami fogyasztói ár 85% -a. Ha a termelés és a fogyasztás megegyezik, akkor senki nem fizet senkinek. Lakossági fogyasztóknál tarifabontás (éjszaka/nappal) nélkül szolgáltatják az energiát, ezért a termelés során is egységes tarifával kell számolni. Éves elszámolásnál a napelem rendszer mérete alapján kapunk egy havi csökkentett átalány számlát. Majd az éves leolvasáskor a végszámlát.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 18 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.223.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.