+36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer telepítés Maglód

5,92kWp napelem rendszer telepítés Maglód
5,92kWp napelem rendszer telepítés Maglód
5,92kWp napelem rendszer telepítés Maglód
“A napelem rendszerek alapvetően semmilyen karbantartást nem igényelnek, hiszen nincs kopó, forgó alkatrész bennük, az energiaforrás pedig a legbiztosabb, hisz a Nap még évmilliárdokon át ad éltető fényt számunkra.”

Javasoljuk azonban a rendszer működésének és teljesítményének időszakos ellenőrzését, illetőleg a panelek dőlésszögétől, az öntisztulástól függően időszakonkénti tisztítását. A gyártók általában 20-30 év teljesítménygaranciát vállalnak a napelemekre, azaz garantálják, hogy a termékük pl. 25 év után is 80%-os teljesítményre lesz képes. Ebből egyszerűen következtethetünk az élettartamra. Bátran kijelenthetjük, hogy életünk végéig is kiszolgálhat minket, ha idővel le nem cseréljük egy újabbra. A világ legrégebbi napelem rendszere több mint 60 éves. Tehát a napelem rendszerünk akár generációkat átívelően termelhet energiát a családunk és háztartásunk számára. Egyszeri befektetéssel szabadulunk meg évtizedekre az áramszámla fizetésének terhétől, úgy hogy még a környezetünket is óvjuk.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 18 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.223.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.