+36 (1) 699 99 88

5,55kWp napelem rendszer kivitelezés Nagyvenyim

5,55kWp napelem rendszer kivitelezés Nagyvenyim
5,55kWp napelem rendszer kivitelezés Nagyvenyim
5,55kWp napelem rendszer kivitelezés Nagyvenyim
“A SHARP kiváló minőségű részegységeket használ a gyártás során, melyek bizonyítottan helytállnak nehéz környezeti körülmények között is.”

A SHARP kiváló minőségű részegységeket használ a gyártás során, melyek bizonyítottan helytállnak nehéz környezeti körülmények között is. Sokan tartanak attól, hogy a jégeső széttöri a tetőre felszerelt napelem modulokat. A jégszem valójában egy jégdarab, ami egy zivatarfelhőből hullik alá. Egy 1 cm átmérőjű jégszem, zuhanás közben elérheti a 30 km/h sebességet is. A SHARP egy úgynevezett acélgolyó ejtési tesztet végez a napelemein, hogy biztosítsa a még ennél is nagyobb jégszemeknek hatásainak való ellenállást. A japán SHARP cég, az általa gyártott napelem modulokra 15 éves termék garanciát és 25 éves folyamatos teljesítmény garanciát vállal. Néhány gyártó bizonytalanabb garanciát vállal a napelem modulok teljesítményére. A SHARP folyamatos teljesítmény garanciája kiszámítható biztonságot jelent a napelem rendszer tervezésénél.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 18 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.223.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.