Chat with us, powered by LiveChat 7,38kWp napelem rendszer telepítés Nagyvenyim | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

7,38kWp napelem rendszer telepítés Nagyvenyim

7,38kWp napelem rendszer telepítés Nagyvenyim
7,38kWp napelem rendszer telepítés Nagyvenyim
7,38kWp napelem rendszer telepítés Nagyvenyim
“Napelemes rendszer telepítésével egyszeri befektetéssel megszabadulhatunk a villanyszámlától!”

A hálózatra visszatápláló napelem rendszer felszerelésével úgy növeljük ingatlanunk értékét, hogy közben csökkentjük rendszeres kiadásainkat. A napelem teljesítményének növekedése és árának csökkenése miatt, bárki számára elérhetővé vált és belátható időn belül megtérül. A napenergia egy megújuló energiaforrás, olyan természeti jelenség, amelyből energia nyerhető ki, és emberi beavatkozás nélkül is újratermelődik. Tehát korlátlan energiaforrás, kimeríthetetlen mennyiségben rendelkezésünkre áll, amíg süt a nap, addig működik a rendszer. A napenergia az egyetlen olyan energia, ami mindenhol helyben előállítható. A világűrtől az sivatagig, a sarkkörökig mindenhol megtalálhatjuk a napelem rendszereket. Ha rendelkezünk megfelelő méretű tetőfelülettel, akkor az ingatlanunkra is telepíthetünk napelem rendszert.

7 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

7 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 27 800 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

7,885 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

27 800 Ft

havi villanyszámla kiváltására

7,885 kWp

19 db SHARP napelem panel

8674 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6158 m3

éves CO2 megtakarítás

36.3 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.904.000 Ft-tól

7 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.