Chat with us, powered by LiveChat 8,88kWp napelem rendszer telepítés Ostoros | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

8,88kWp napelem rendszer telepítés Ostoros

8,88kWp napelem rendszer telepítés Ostoros
8,88kWp napelem rendszer telepítés Ostoros
8,88kWp napelem rendszer telepítés Ostoros
“Egyre többen érezzük fontosnak a környezet védelmét, és sokan úgy vélik, hogy ennek egyik fontos eleme a megújuló energiaforrások felhasználása.”

Mi a leggyakrabban a háztetőkre vagy napelem parkokba telepített napelem rendszerekkel találkozhatunk. A napelem modulok, a Nap fényét felhasználva állítanak elő elektromos áramot. A napelemekkel a környezetet védve, káros anyagok kibocsátása nélkül állíthatunk elő elektromos áramot. A napenergia felhasználása széleskörű, megtalálhatjuk a világűrtől a sarkkörig, hisz az egyetlen olyan eszköz amivel helyben állíthatunk elő áramot. A napelem rendszerek nem tartalmaznak mozgó, kopó alkatrészeket, így a karbantartási költségei is minimálisak, egyszeri befektetéssel, évtizedekre megoldja az éves áramszámla fizetésének a gondját. Ha vannak elérhető, lehívható napenergia pályázatok, akkor napelemes beruházásunk gyorsabban térül meg. Ez azok számára is megoldás lehet, akik egyébként a teljes összeget nem tudnák előteremteni egy napenergia beruházáshoz.

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.