+36 (1) 699 99 88

5,18kWp napelem rendszer szerelés Páty

5,18kWp napelem rendszer szerelés Páty
5,18kWp napelem rendszer szerelés Páty
5,18kWp napelem rendszer szerelés Páty
“Napelemes rendszert szinte bárhova lehet telepíteni, az egyetlen olyan energiaforrás, ahol tényleg helyben meglehet termelni az áramot.”

Napelemes rendszerek működnek a sivatagban és a sarkköri állomásokon is ezek szolgáltatják az áram nagy részét. Napelem rendszer telepíthetünk akár a hétvégi házunkra vagy nyaralónkra is. A napelem rendszer kivitelezésének menete egy hétvégi házra megegyezik a családi házunkra telepített napelem rendszer kivitelezésének menetével. Itt is fontos a ház tájolása és a tetőfelület árnyékmentessége a napelem rendszer termelésének szempontjából. Fontos azt is figyelembe venni, hogy a tető elbírja-e a napelem rendszer súlyát. Érdemes a napelem rendszer méretét úgy megválasztani, hogy az éves áramfogyasztásunkat kiváltsuk. A napelem modulok által megtermelt áramot, ami egyenáram, az inverter alakítja át váltóárammá, ezt már a háztartásunkban is fel tudjuk használni, és ezt az áramot tápláljuk be a szolgáltató hálózatába. Az elszámolás egy oda-vissza mérő villanyóra alapján történik.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 18 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.223.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.