Chat with us, powered by LiveChat 20,35kWp napelem rendszer telepítés Pécel | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

20,35kWp napelem rendszer telepítés Pécel

20,35kWp napelem rendszer telepítés Pécel
20,35kWp napelem rendszer telepítés Pécel
20,35kWp napelem rendszer telepítés Pécel
“Egy napelem rendszer megvalósítása pénzügyileg megtérülő, hosszú távon is kiszámítható, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás.”

Egy napelem rendszer megvalósítása pénzügyileg megtérülő, hosszú távon is kiszámítható, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás. A napelem rendszerünkkel megújuló, tiszta energiát állítunk elő. A Nap még évmilliárdokig sütni fog, így egy szinte kimeríthetetlen energiaforrás, tehát napelem rendszert telepíteni jó beruházás. A napelem rendszer telepítésével egyszeri befektetéssel szabadulunk meg az áramszámlától, és még az ingatlanunk értékét is növeljük! A napelem rendszerbe fektetett pénz megtérülése azonban számos tényezőtől függ. A napelem rendszer megtérülésének kiszámításakor, elsősorban a rendszer kiépítésnek költségét, illetve a várható energia megtakarítást kell figyelembe vennünk. Az ön éves energia fogyasztásából ki tudjuk számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége, hogy az éves áramfogyasztását kiváltsa. Ezért fontos a helyszíni felmérés és gondos tervezés a napelem rendszerek kivitelezése során, hogy olyan napelem kivitelező cégre bízza a napelem rendszer telepítését, aki figyelembe veszi ezeket a tényezőket, és megfelelő referenciákkal rendelkezik a napelem rendszer kivitelezések terén.

20 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

20 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 70 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

19,92 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

70 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

19,92 kWp

48 db SHARP napelem panel

21912 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

15558 m3

éves CO2 megtakarítás

91.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 10.525.000 Ft-tól

20 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.