+36 (1) 699 99 88

8,1kWp napelem rendszer kivitelezés Pécs

8,1kWp napelem rendszer kivitelezés Pécs
8,1kWp napelem rendszer kivitelezés Pécs
8,1kWp napelem rendszer kivitelezés Pécs
“Egy családi ház éves fogyasztását kiváltó napelem rendszer átlagos megtérülési ideje 8-10 év, azonban érdemes mindig utána nézni a napelemes pályázatoknak, mivel ezen pénzek felhasználásával, a megtérülési idő jóval rövidebb lehet.”

Egy családi ház éves fogyasztását kiváltó napelem rendszer átlagos megtérülési ideje 8-10 év, azonban érdemes mindig utána nézni a napelemes pályázatoknak, mivel ezen pénzek felhasználásával, a megtérülési idő jóval rövidebb lehet. A napelem rendszer megtérülésének kiszámításakor, elsősorban a rendszer kiépítésnek költségét, illetve a várható energia megtakarítást kell figyelembe vennünk. Az ön éves energia fogyasztásából ki tudjuk számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége, hogy az éves áramfogyasztását kiváltsa. A napelem rendszerünkkel megújuló, tiszta energiát állítunk elő. A Nap még évmilliárdokig sütni fog, így egy szinte kimeríthetetlen energiaforrás, tehát napelem rendszert telepíteni jó beruházás. Egy napelem rendszer megvalósítása pénzügyileg megtérülő, hosszú távon is kiszámítható, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás. Egyszeri befektetéssel szabadulunk meg az áramszámlától, és még az ingatlanunk értékét is növeljük!

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.