Chat with us, powered by LiveChat 6,66kWp napelem rendszer szerelés Pusztaszabolcs | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,66kWp napelem rendszer szerelés Pusztaszabolcs

6,66kWp napelem rendszer szerelés Pusztaszabolcs
6,66kWp napelem rendszer szerelés Pusztaszabolcs
6,66kWp napelem rendszer szerelés Pusztaszabolcs
“A napelem modulok jelenlegi gyártási technológiát 25-30 évvel ezelőtt dolgozták ki és tökéletesítették, majd a hatalmas támogatások hatására, rengeteget napelem rendszert telepítettek Európában, Amerikában és a Távol-Keleten is.”

A jelenlegi napelem modul gyártókapacitás lecserélése sem technológiailag, sem gazdaságilag nem indokolt. Ugyan a napelemeket folyamatosan fejlesztik és rendszeresen lehet hallani híreket 40% feletti hatásfokról, de ezek nagy mennyiségű előállítása korántsem kiforrott. Ezen túl az alapanyag költsége is magasabb, mint a jelenlegi, szilícium alapú napelemek esetében. A legöregebb napelem modul már több mint 65 éves és még működik. A világ számos pontján 25-30 éve működő napelem rendszerek léteznek. A napelem gyártók többsége már 25 év (85% feletti) teljesítmény garanciát vállal a napelemekre. Cégünk a napelem rendszer kivitelezéseit a japán SHARP napelemek gyártó cég napelem moduljaival végzi, amelyek prémium minőséget képviselnek a napelem modulok piacán.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.