+36 (1) 699 99 88

8,12kWp napelem rendszer telepítés Pusztaszabolcs

8,12kWp napelem rendszer telepítés Pusztaszabolcs
8,12kWp napelem rendszer telepítés Pusztaszabolcs
8,12kWp napelem rendszer telepítés Pusztaszabolcs
“A megújuló energiaforrások közül a napelem tekinthető a legrugalmasabban használható eszköznek.”

Míg a szélerőművet szeles helyeken célszerű használni, addig a napelem szinte bárhol felszerelhető, akár háztetőkre is, így kevesebb a területigénye. Másik hatalmas előnye, hogy villamos energiát állít elő, ami a leguniverzálisabb energia. Felhasználható fűtésre-hűtésre, és világításra is. A napelemek további előnye, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így karbantartást alig igényel, könnyen telepíthető akárhova és megbízható. A napelem vagy fotovillamos elem a nap sugárzási energiáját közvetlenül átalakítja villamos energiává. Az energiaátalakítást a félvezető alapanyag végzi (szilícium), mégpedig oly módon, hogy az elnyelt sugárzás közvetlenül villamos töltéseket hoz létre az anyagban, amelyet a kialakított villamos tér szétválaszt, és a külső áramelvezető kontaktusokon keresztül elvezethetők.

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.