Chat with us, powered by LiveChat 4,07kWp napelem rendszer telepítés Rábacsanak | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

4,07kWp napelem rendszer telepítés Rábacsanak

4,07kWp napelem rendszer telepítés Rábacsanak
4,07kWp napelem rendszer telepítés Rábacsanak
4,07kWp napelem rendszer telepítés Rábacsanak
“Meglepően fontos tényező az árnyékolás a napelem rendszerek telepítésekor, hiszen ha például egy hatalmas fa a délelőtt folyamán árnyékot vet a napelemre, akkor éves szinten akár 30-50%-kal is csökkenhet a megtermelt energia mennyisége.”

A napelem rendszer technikai felépítése, a beépített anyagok, eszközök minősége a gyártók szerint olyan, hogy 20-25 évig különösebb technikai probléma, meghibásodás nélkül képesek energiát termelni. A napelem rendszerünk által megtermelt és az inverter által átalakított áramot az energiaszolgáltató hálózatába tápláljuk be, ha a napelem rendszerünk többet termel, mint az éves fogyasztásunk, akkor a megtermelt többletáramot a szolgáltató megvásárolja tőlünk.

4 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

4 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 14 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,05 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

14 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,05 kWp

10 db Risen Energy napelem panel

4455 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3163 m3

éves CO2 megtakarítás

19.1 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.831.000 Ft-tól

4 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.