Chat with us, powered by LiveChat 14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Sajtoskál | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Sajtoskál

14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Sajtoskál
14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Sajtoskál
14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Sajtoskál
“A napelem rendszer összetett technológia, amely a napelem modulokon kívül tartalmazza a saválló tartószerkezet, az áramátalakító berendezést az invertert, ami a napelemek által előállított egyenáramot alakítja át váltóárammá, a szolar kábelezésből (vezetékek), a biztonsági földelésből, villámvédelemből, túlfeszültségvédelemből, kommunikációs rendszerből, árammérő órákból épül fel.”

A napelem rendszer összetett technológia, amely a napelem modulokon kívül tartalmazza a saválló tartószerkezet, az áramátalakító berendezést az invertert, ami a napelemek által előállított egyenáramot alakítja át váltóárammá, a szolar kábelezésből (vezetékek), a biztonsági földelésből, villámvédelemből, túlfeszültségvédelemből, kommunikációs rendszerből, árammérő órákból épül fel. A napelem rendszerek fő elemének, a napelem moduloknak a legfontosabb alkotóeleme a természeti környezetben bőségesen fellelhető szilícium. A működési elv lényege, hogy a nap elektromágneses sugárzásának következtében a félvezetőben szabad töltéshordozók jönnek létre. Utóbbiak hatására a napelem rendszer celláinak fémelektródáin feszültségkülönbség keletkezik, melynek köszönhetően az immár előállított egyenáram felhasználható.

14 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

14 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 700 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,94 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 700 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,94 kWp

36 db SHARP napelem panel

16434 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11668 m3

éves CO2 megtakarítás

68.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 8.005.000 Ft-tól

14 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.