Chat with us, powered by LiveChat 12,3kWp napelem rendszer kivitelezés Sárszentmihály | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

12,3kWp napelem rendszer kivitelezés Sárszentmihály

12,3kWp napelem rendszer kivitelezés Sárszentmihály
12,3kWp napelem rendszer kivitelezés Sárszentmihály
12,3kWp napelem rendszer kivitelezés Sárszentmihály
“A napenergia előállítása független a fosszilis energiahordozók használatától.”

Működése során nem bocsát ki üvegházhatású gázokat. Két félvezető (p és n típusú) réteg alkotja, a beeső fény fotonjai elektronokat hoznak mozgásba és lökik egyik félvezető rétegből a másikba, így keletkezik a napenergia intenzitásával arányos erősségű áram. 100 GW telepített napelem rendszer teljesítményével évente 52 millió tonna CO 2 kibocsátást spórolható meg, tehát a napelem rendszerek a szénerőművekhez képest környezetbarát módon, káros anyagok kibocsátása nélkül termel elektromos áramot a háztartásunk számára, egyszeri befektetéssel akár évtizedeken keresztül. Magyarországon a kiváló besugárzási adatok ellenére nemcsak Európában, de a régióban is sereghajtó, de látható a fejlődés, egyre több ingatlanon találkozhatunk napelem rendszerrel.

12 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

12 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 42 500 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

12,035 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

42 500 Ft

havi villanyszámla kiváltására

12,035 kWp

29 db SHARP napelem panel

13239 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9399 m3

éves CO2 megtakarítás

55.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.726.000 Ft-tól

12 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.