+36 (1) 699 99 88

8,14kWp napelem rendszer telepítés Siófok

8,14kWp napelem rendszer telepítés Siófok
8,14kWp napelem rendszer telepítés Siófok
8,14kWp napelem rendszer telepítés Siófok
“A monokristályos cellák az éleit levágják a henger alakú tömbből, hogy jobban el lehessen helyezni őket a napelem modulon.”

Leggazdaságosabban nyolcszög alakú cellákat lehet vágni a mono tömbökből. Így ránézésre is könnyen meg lehet különböztetni a poli és monokristályos cellákat és az abból készült napelemeket, a polikristályos négyzet, a monokristályos nyolcszög alakú cellái alapján. A monokristályos napelem a forró égövön, vagy kifejezetten direkt napfénynél nyújt jobb teljesítményt, a polikristályos szerkezetű napelemek jobban szeretik az északibb területek nem annyira direkt, szórt fényét, amely mellett stabilan képesek dolgozni akár a 15-17%-os hatásfokkal is. A monokistályos napelemek 17-22% hatásfokon termelnek. A Japán SHARP 1959 óta foglalkozik napenergiával. A környezet iránti felelősségtudatunk teszi a Sharp-ot globális hajtóerővé a napenergia kutatása és fejlesztése terén. A SHARP monokristályos napelemei prémium minőséget képviselnek a napelem modulok között.

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.