Chat with us, powered by LiveChat 4,07kWp napelem rendszer telepítés Szabadi | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

4,07kWp napelem rendszer telepítés Szabadi

4,07kWp napelem rendszer telepítés Szabadi
4,07kWp napelem rendszer telepítés Szabadi
4,07kWp napelem rendszer telepítés Szabadi
“A legrégebbi napelem rendszer már több mint 65 éves és még működik.”

A legrégebbi napelem rendszer már több mint 65 éves és még működik. A világ számos pontján A napelem rendszerünk egyszeri befektetéssel, további költségek nélkül termel áramot számunkra. A napelemekkel termelt áram óvja a környezetet, mivel működése közben nem bocsát ki mérgező, káros anyagokat, és maga a napelem rendszer elemei is újrahasznosítható anyagokból készültek. A hálózatra visszatápláló napelem rendszernél a napelem modulok által megtermelt egyenáramot egy áramátalakító készülék, az úgy nevezett inverter alakítja át a vezetékeinkben is használható váltóárammá, ezt az áramot utána a szolgáltató hálózatába tápláljuk be.találunk 25-30 éves hiba nélkül működő napelem rendszerek. A napelem gyártók többsége már 25 év (85% feletti) teljesítmény garanciát vállal a napelemekre. Tehát ha napelem rendszert szeretnék, nyugodtan számolhatunk arra, hogy a minőségi napelemekből és invetrerből álló napelem rendszerünk évtizedekig fog áramot termelni a háztartásunk számára.

4 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

4 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 14 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,05 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

14 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,05 kWp

10 db Risen Energy napelem panel

4455 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3163 m3

éves CO2 megtakarítás

19.1 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.831.000 Ft-tól

4 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.