+36 (1) 699 99 88

11,57kWp napelem rendszer telepítés Szabadszállás

11,57kWp napelem rendszer telepítés Szabadszállás
11,57kWp napelem rendszer telepítés Szabadszállás
11,57kWp napelem rendszer telepítés Szabadszállás
“Napelem rendszereket nem csak a háztetőre telepíthetünk, ha rossz a tető tájolása, de van elég hely a kertben, akkor a földre is telepíthetjük, az erre kialakított tartószerkezettel.”

A napelem rendszer használatával óvjuk környezetünket, mert a napelem rendszer által megtermelt energia semmilyen károsanyag kibocsátással nem jár, így tiszta megújuló energiát állítunk elő. A napelem beruházások terén Európa és a világ számos területén jelentős növekedés tapasztalható. A napelem versenyben Magyarország regionális szinten is lemaradt, de óriási lehetőségek vannak a napenergiában. A hálózatra visszatápláló napelem rendszerünkkel megszabadulhatunk az áramszámla fizetés terhétől. A napelemekkel való áramtermelésre nagyon sok a példa. Napelemes áramtermeléssel ma már sok készülék működik. Napelem által termelt árammal működnek pl. bizonyos jelzőtáblák, világítótornyok, telefontöltők, utcai világítások, számológépek, számítástechnikai eszközök, játékok. A legelterjedtebb napelem rendszer a hálózatra kapcsolt napelem rendszer. Ha a tetőre nincs lehetőség a rendszer telepítésre, akkor a képen látható módon lehetőség van földre telepített napelem rendszer kivitelezésére is.

11 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

11 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 36 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

10,2 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

36 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

10,2 kWp

24 db Longi napelem panel

11220 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7966 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.366.000 Ft-tól

11 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.