+36 (1) 699 99 88

9,62kWp napelem rendszer telepítés Szada

9,62kWp napelem rendszer telepítés Szada
9,62kWp napelem rendszer telepítés Szada
9,62kWp napelem rendszer telepítés Szada
“A napelem rendszerek telepítésekor az első a helyszíni felmérés, ha az árajánlatunkat elfogadja, jön a háztartási méretű kiserőmű igénybejelentés beadása.”

Előzetes áramszolgáltatói tájékoztató háztartási méretű kiserőmű (HMKE) hálózatra csatlakoztatásához kiküldése postai úton a felhasználónak. Elfogadott előzetes áramszolgáltatói tájékoztató háztartási méretű kiserőmű (HMKE) hálózatra csatlakoztatásához + csatlakozási dokumentáció megküldése postai úton az áramszolgáltató felé. Jóváhagyó nyilatkozat megküldése a felhasználónak. Ha megkapta a jóváhagyó nyilatkozatot akkor az önnel egyeztetett időpontban megtörténik a napelem rendszer telepítése. Ezt követi a készre jelentés megküldése az áramszolgáltató felé. Az áramszolgáltató részéről egy egyeztetett időpontban megtörténik a termelő berendezés főbb elemeinek leellenőrzése, az oda-vissza mérő villanyóra felszerelése, a napelem rendszer üzembe helyezése. Módosított Hálózathasználati szerződés + Üzemviteli megállapodás megküldése a felhasználónak.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.