+36 (1) 699 99 88

9,99kWp napelem rendszer telepítés Szarvas

9,99kWp napelem rendszer telepítés Szarvas
9,99kWp napelem rendszer telepítés Szarvas
9,99kWp napelem rendszer telepítés Szarvas
“A japán SHARP cég, az általa gyártott napelem modulokra 15 éves termék garanciát és 25 éves folyamatos teljesítmény garanciát vállal.”

A japán SHARP cég, az általa gyártott napelem modulokra 15 éves termék garanciát és 25 éves folyamatos teljesítmény garanciát vállal. Néhány gyártó bizonytalanabb garanciát vállal a napelem modulok teljesítményére. A SHARP folyamatos teljesítmény garanciája kiszámítható biztonságot jelent a napelem rendszer tervezésénél. Az ingatlanukra telepített napelem rendszerünkkel, a teljesen kibocsátásmentes és tiszta elektromos áram termelésre támaszkodhatunk a napenergia segítségével. Ez, a pénzügyi és politikai szempontokat figyelmen kívül hagyva, nagyban hozzájárul környezetünk és a jövő generációk életének megőrzéséhez. A hálózatra visszatápláló napelem rendszerünkkel, úgy javíthatjuk a környezetünk egészségét, hogy a napelemes beruházásunkkal még az ingatlanunk értékét is növeljük.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.