Chat with us, powered by LiveChat 5,55kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,55kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár

5,55kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
5,55kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
5,55kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
“A megújuló energiaforrásoké a jövő, ezek között egyre nagyobb mértékben a napenergia hasznosítása meghatározó szerepet tölt be.”

Aki napelem rendszert üzemeltet, az tudatosan óvja környezetét mivel ez a megújuló energia forrás nem terheli semmiféle káros anyaggal a környezetet – mint például szén-dioxid, füst, zaj – ez a tiszta és kifogyhatatlan, és nem utolsó sorban ingyenes és megújuló energiaforrás. A minőségi anyagokat tartalmazó napelem rendszerek 25-30 év problémamentes működést biztosítanak számunkra. Szinte biztosra vehető, hogy ennyi év alatt többszörösére emelkedik majd a villamos energia ára . A napenergia hasznosítása, hosszútávon mindenképpen az egyik legjobb befektetés mindenki számára. A napelem rendszer kivitelezéseink során mi kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, ezért időtálló és megbízható napelem rendszereket építünk.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.