Chat with us, powered by LiveChat 6,66kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,66kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár

6,66kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
6,66kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
6,66kWp napelem rendszer szerelés Székesfehérvár
“A napelem rendszerrel tiszta, zöld energiát állíthatunk elő káros széndioxid kibocsátása nélkül.”

A napelem rendszerek megtérülési ideje 8-10 év, ezután a napelem rendszer további kiadások nélkül, ingyen termel áramot a háztartásunk számára évtizedeken keresztül. A napelem rendszerek tervezésekor, kivitelezésekor fontos figyelembe venni a telepítendő tető tájolását és árnyékmentességét. A napenergia korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre, kimeríthetetlen energiaforrás, melyből a korszerű technológiának köszönhetően még felhős időben is képesek vagyunk elektromos áramot termelni. Az esetlegesen megtermelt plusz energiáért az áramszolgáltató fizet, de akkumulátorokban is elraktározhatjuk későbbi felhasználásra. A napenergia tiszta, természetes, környezetbarát energiaforrás, nincs káros anyag kibocsátása, így az energia és költségcsökkentés mellett környezetünkre is odafigyelhetünk a napelem rendszerek létesítésével. A napenergia az egyetlen olyan energia, amely a világon bárhol helyben előállítható.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.