Chat with us, powered by LiveChat 3,33kWp napelem rendszer kivitelezés Szekszárd | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

3,33kWp napelem rendszer kivitelezés Szekszárd

3,33kWp napelem rendszer kivitelezés Szekszárd
3,33kWp napelem rendszer kivitelezés Szekszárd
3,33kWp napelem rendszer kivitelezés Szekszárd
“Amikor napelem rendszer telepítését tervezzük, felmerül a kérdés, hogy megéri-e a házunkra napelem modulokat szereltetnünk.”

Amikor napelem rendszer telepítését tervezzük, felmerül a kérdés, hogy megéri-e a házunkra napelem modulokat szereltetnünk. Előnyként megemlíthető, hogy a napelem megújuló energiaforrást használ, ami soha nem fogy el. Ebből az is következik, hogy szinte mindenhol igénybe vehető. A napelem rendszerek működése során nem szabadulnak fel káros anyagok, ezzel is óvjuk a környezetünket. A megtérülés szempontjából nagyon fontos a megfelelő tetőfelület kiválasztása, a pontos méretezés és a minőségi anyagok használata, mert e nélkül akár a megtérülés vége előtt tönkre is mehet a rendszerünk, vagy jóval kevesebbet termelhet a napelemünk, így több évvel kitolva a megtérülést. Tehát fontos, hogy a napelem rendszerünk kivitelezését végző cég, jó minőségű, magas hatásfokú napelem panelokat és invertert használjon a kivitelezés során.

3 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

3 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 10 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

2,905 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

10 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

2,905 kWp

7 db SHARP napelem panel

3196 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

2269 m3

éves CO2 megtakarítás

13.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.397.000 Ft-tól

3 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.