Chat with us, powered by LiveChat 5,92kWp napelem rendszer szerelés Szentkirály | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer szerelés Szentkirály

5,92kWp napelem rendszer szerelés Szentkirály
5,92kWp napelem rendszer szerelés Szentkirály
5,92kWp napelem rendszer szerelés Szentkirály
“Mi a napelem rendszer kivitelezésének menete?”

Mi a napelem rendszer kivitelezésének menete? A fent említett helyszíni felmérés után elküldjük önnek az árajánlatunkat, és ha ezt elfogadja, akkor elküldjük a helyileg illetékes energiaszolgáltató felé az igénybejelentést. A szolgáltató küld önnek egy tájékoztatást és csatlakozási feltételeket. Cégünk villamos mérnöke elkészíti a csatlakozási tervdokumentációt, amit elküldünk a szolgáltatónak, és ha ezt megfelelőnek találja, akkor elvégezhetjük a napelem rendszer kivitelezést. Maga a napelem rendszer kivitelezés, bármilyen hihetetlennek is tűnik, csak egy napot vesz igénybe. A kivitelezés után a cégünk részéről megtörténik a készre jelentés a szolgáltató felé. A következő lépésben a szolgáltató felszerel önnek egy oda-vissza mérő órát, ami alapján az elszámolás történik. Ezután már csak a szolgáltatóval való szerződéskötés van hátra és áramot termel a napelem rendszerünk.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.