Chat with us, powered by LiveChat 4,51kWp napelem rendszer telepítés Tiszaújváros | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

4,51kWp napelem rendszer telepítés Tiszaújváros

4,51kWp napelem rendszer telepítés Tiszaújváros
4,51kWp napelem rendszer telepítés Tiszaújváros
4,51kWp napelem rendszer telepítés Tiszaújváros
“A napelemes áram előállítása a legtisztább, 0%-os káros anyag kibocsátású energiatermelési mód.”

Alkalmazásával nem csak az aktuális, hanem a jövőbeni minden ismert előrejelzés szerint növekvő mértékű áramköltségek alól is mentesülhet a fogyasztó. Az évi egyszeri elszámolás van az áramszolgáltató felé, egy jól méretezett napelem rendszer esetében az egyenleg nulla, azaz a fogyasztó mentesül az áramdíj fizetése alól. A megújuló energiák hasznosítása világszerte robbanásszerű folyamattá vált az elmúlt években. Nem maradt ki ebből Európa, és benne Magyarország sem. Különösen szembeötlő a fejlődés a hálózatra visszatápláló napelem rendszerek vonatkozásában. A tapasztalatok alapján a szakemberek exponenciális növekedésre számítanak ezen a téren a következő évtizedben.

4 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

4 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 14 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,05 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

14 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,05 kWp

10 db Risen Energy napelem panel

4455 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3163 m3

éves CO2 megtakarítás

19.1 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.831.000 Ft-tól

4 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.