Chat with us, powered by LiveChat 3,28kWp napelem rendszer kivitelezés Úrhida | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

3,28kWp napelem rendszer kivitelezés Úrhida

3,28kWp napelem rendszer kivitelezés Úrhida
3,28kWp napelem rendszer kivitelezés Úrhida
3,28kWp napelem rendszer kivitelezés Úrhida
“A minőségi anyagokat tartalmazó napelem rendszer akár 40-50 évig termel zöld áramot számunkra.”

A minőségi anyagokat tartalmazó napelem rendszer akár 40-50 évig termel zöld áramot számunkra. A családi házakra telepített napelem rendszerek átlagos megtérülési ideje 8-10 év, támogatások nélkül. A napelem rendszerünkkel egyszeri befektetéssel szabadulunk meg az éves áramszámlától és még az ingatlanunk értékét is növeljük a napelem rendszer árával. A napelem rendszer másik elnevezése a fotovoltaikus rendszer. A napelem rendszereket nem szabad összekeverni a napkollektorokkal, mivel a napkollektor meleg vizet állít elő, ezzel szemben a napelem rendszer villamos energiát. A napelem modulok által megtermelt áram egyenáram, hogy a háztartási eszközeink is fel tudják használni, szükségünk van egy inverterre, ami a napelem modulok által előállított egyenáramot váltóárammá alakítja át. Ezt azt áramot már a háztartásunkban is feltudjuk használni.

3 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

3 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 10 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

2,905 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

10 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

2,905 kWp

7 db SHARP napelem panel

3196 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

2269 m3

éves CO2 megtakarítás

13.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.397.000 Ft-tól

3 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.