+36 (1) 699 99 88

15,91kWp napelem rendszer telepítés Vidornyaszőlős

15,91kWp napelem rendszer telepítés Vidornyaszőlős
15,91kWp napelem rendszer telepítés Vidornyaszőlős
15,91kWp napelem rendszer telepítés Vidornyaszőlős
“A napelem rendszerek tervezésénél, telepítésénél sok dolgot kell figyelembe venni.”

Figyelnünk kell a tető tájolására, dőlésszögére, az árnyékolási tényezőkre és a tető tagoltságára. Egy nem ideális tájolású tetőre telepített napelem rendszer jóval kevesebb áramot termel számunkra. Egy fa, egy kiugró tetősík által a napelem modulokra vetett árnyék is, egy kör termelését akár 50%-ban is visszavetheti, ez által a napelem rendszer is sokkal lassabban térül meg. Ezen hiányosságok kiküszöbölésére fejlesztették ki az okos, smart napelem rendszereket. A smart napelem rendszereknél minden napelem külön munkapont vezérléssel rendelkezik, így akár az összes nézhet más irányba, vagy rendelkezhet eltérő dőlésszöggel, vagy akár különböző típusú napelem modulokat is tartalmazhat a napelem rendszer, így is a maximális teljesítményt tudja leadni. A smart napelem rendszerek termelése a számítógépen, vagy a telefonunkon keresztül után követhető. Smart rendszerek esetén pontosan nyomon követhető az egyes modulok termelése, és jelzi a rendszer, hogy pontosan melyik modullal van esetleg gond. Smart napelem rendszerek tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban keressen minket bizalommal.

15 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

15 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 42 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

11,9 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

42 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

11,9 kWp

28 db Longi napelem panel

13090 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9294 m3

éves CO2 megtakarítás

53.5 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.185.000 Ft-tól

15 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.