Chat with us, powered by LiveChat 10,68 kWp napelem rendszer kivitelezés Ásotthalom | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

10,68 kWp napelem rendszer kivitelezés Ásotthalom

10,68 kWp napelem rendszer kivitelezés Ásotthalom
10,68 kWp napelem rendszer kivitelezés Ásotthalom
10,68 kWp napelem rendszer kivitelezés Ásotthalom
“Fontos önnek a környezet megóvása, hogy tiszta megújuló energiát állítson elő úgy, hogy közben megszabaduljon az áramszámlától?”

Akkor biztos elgondolkozott azon, hogy mennyi a napelem megtérülési ideje, mennyi idő alatt jön vissza a napelemekbe fektetett pénzünk. Egy napelem rendszer megvalósítása pénzügyileg megtérülő, hosszú távon is kiszámítható, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás. A napelem rendszerünkkel megújuló, tiszta energiát állítunk elő. A Nap még évmilliárdokig sütni fog, így egy szinte kimeríthetetlen energiaforrás, tehát napelem rendszert telepíteni jó beruházás. A napelem rendszer telepítésével egyszeri befektetéssel szabadulunk meg az áramszámlától, és még az ingatlanunk értékét is növeljük! A napelem rendszerbe fektetett pénz megtérülése azonban számos tényezőtől függ. A napelem rendszer megtérülésének kiszámításakor, elsősorban a rendszer kiépítésnek költségét, illetve a várható energia megtakarítást kell figyelembe vennünk. Az ön éves energia fogyasztásából ki tudjuk számolni, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége, hogy az éves áramfogyasztását kiváltsa.

10 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

10 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 35 200 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

9,96 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

35 200 Ft

havi villanyszámla kiváltására

9,96 kWp

24 db SHARP napelem panel

10956 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7779 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.017.000 Ft-tól

10 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.