+36 (1) 699 99 88

10 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.

Kis kitérő a tanyapályázatra

A tanya pályázatra érkező megkereséseink leggyakrabban 10 kWp méretűek. Mivel a tanyapályázat maximum 4 millió forinttal támogatja a napelem rendszer telepítését, célszerű azt kihasználni.

Miért? Mert ez egy ideális méretű rendszer abban az esetben hogyha házunkra bármekkora rendszert feltelepíthetünk. Egy ekkora rendszerrel havonta 35-40000 Forintnyi villanyszámlát tudunk megtakarítani. A szükséges szabad tetőfelület mérete pedig 40-50 m²-ig terjed.

A 4.5-5 millió forintos beruházás maximum 10 év alatt térül meg, amennyiben semmilyen támogatást nem veszünk igénybe. De mi történik, ha a támogatás fedezi a befektetés 95%-át? Ez a tíz év akár egyetlen évre is lecsökkenhet!

10 kWp teljesítményű napelem rendszer referenciák

10 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

10 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 36 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

10,2 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

36 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

10,2 kWp

24 db Longi napelem panel

11220 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7966 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.366.000 Ft-tól

Kiknek ajánljuk a 10 kWp teljesítményű napelem rendszereinket?

Azoknak, akik a legjobb minőségű és legnagyobb hozamú SHARP és RISEN napelemekkel szeretnének egy megbízható, hosszú élettartamú napelem rendszert. Nyugodtan hátradőlhet, mert aki az elektromos áramot önmagának állítja elő, annak az energiaárak ingadozása sokkal kevésbé lesz hatással az életére. A működésre pedig garanciát vállalunk!

Készen áll arra, hogy Ön is maximum 10 éves megtérüléssel remek befektetést csináljon? Hogy jelentősen csökkentse a háztartás rezsiköltségeit? Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot napelem rendszerre még ma!

Ajánlatkérés 10 kWp teljesítményű napelem rendszerre

Ne felejtse el megjelölni, hogy mikor kereshetjük. Figyelem! A Innovatív Napelem Kft. a központi, +36 (1) 699 99 88 telefonszámról fogja megkeresni.

További 10 kWp teljesítményű napelem rendszer referenciák

Más méretű napelem rendszer referenciák teljesítmény szerint

Minőségi SHARP és RISEN napelemeket adunk, teljesítmény garanciával, csúcstechnológiás invertert (aminek a garanciűja akár a háromszorosára is hosszabbítható). Kizárólag kiváló minőségű, nem korrodálódó, saválló anyagokkal dolgozunk.