+36 (1) 699 99 88

6,56kWp napelem rendszer kivitelezés Budapest

6,56kWp napelem rendszer kivitelezés Budapest
6,56kWp napelem rendszer kivitelezés Budapest
6,56kWp napelem rendszer kivitelezés Budapest
“A napelem rendszerrel a vállalkozásunk ökológia lábnyomát is csökkentjük, mert a napelem modulok által megtermelt áram nem jár káros széndioxid kibocsátással, így a közvetlen környezetünket is óvjuk a napelem rendszerrel.”

Egyszeri beruházással 30-40 évnyi ingyen áramhoz juttatjuk vállalkozásunkat, és a napelem rendszereknek nincsenek plusz fenntartási költségei, további kiadások nélkül termeli az áramot a cégünk számára. A napelem rendszer által megtermelt egyenáramot az inverter alakítja át a vállalkozásunk számára is felhasználható váltóárammá, és ezt az áramot tápláljuk a szolgáltató hálózatába. A napelem rendszer az üzemcsarnokok tetejére speciális tartószerkezettel kerül rögzítésre, ami az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Építési engedélyre a napelem rendszerek tekintetében 50 kW-ig nincs szükség, tehát cégünk épületére ekkora rendszer felszerelhető.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,95 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

21 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,95 kWp

14 db Longi napelem panel

6545 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4647 m3

éves CO2 megtakarítás

26.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.540.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.