Chat with us, powered by LiveChat 5,55kWp napelem rendszer telepítés Gyula | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,55kWp napelem rendszer telepítés Gyula

5,55kWp napelem rendszer telepítés Gyula
5,55kWp napelem rendszer telepítés Gyula
5,55kWp napelem rendszer telepítés Gyula
“Milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha napelem rendszer akarunk telepíteni a házunkra?”

Milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha napelem rendszer akarunk telepíteni a házunkra? Fontos, hogy a tetőnk milyen tájolású, mi a tető dőlésszöge, és hogy a tető megfelelően árnyékmenetes legyen. A napelem rendszerek szinte bármilyen tetőre felszerelhetők, lehet cserép, hullámpala, zsindely, trapéz lemezborítás, a cégünk által a napelemes kivitelezéseknél használt német tartószerkezet minden tető típushoz profi megoldást kínál. A tető kiválasztásakor az esetleges súly miatt sem kell aggódni, ugyanis a napelem modulok súlya szinte jelentéktelen: 15-20 kilogramm négyzetméterenként. Nem kell attól tartania, hogy a napelem rendszer kivitelezésnél a tető megsérül, hisz a napelem modulok felszerelése mindössze pár cserép elmozdításával, majd visszahelyezésével jár, ezért nincs szükség a tető átalakítására. A tetőn elhelyezett napelem rendszernek rengeteg előnye van: a nap a lehető legjobban éri, nagy felületet tudsz felhasználni, és nem utolsó sorban nincs útban sem.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.