Chat with us, powered by LiveChat 5,18kWp napelem rendszer telepítés Helvécia | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,18kWp napelem rendszer telepítés Helvécia

5,18kWp napelem rendszer telepítés Helvécia
5,18kWp napelem rendszer telepítés Helvécia
5,18kWp napelem rendszer telepítés Helvécia
“A napelemes tartószerkezet felszerelése csupán néhány cserép elmozdításával jár, ezért nincs szükség a tető átalakítására.”

A napelemes tartószerkezet felszerelése csupán néhány cserép elmozdításával jár, ezért nincs szükség a tető átalakítására. A napelem rendszer azonban nem csak a tetőre szerelhető. Napelemet lehetséges talajra is telepíteni. Ezek előnye, hogy a pontos tájolás beállításával maximalizálható az energiatermelés. A talajra telepített napelem rendszerek kivitelezése speciális, az időjárás viszontagságainak ellenálló, direkt a napelemek rögzítésre készített tartószerkezetre történik. A napelem modulok felületén biztonsági üveg van, ami 5400 Pa felületi nyomást bír ki. Ez elegendő ahhoz, hogy a jég ne tudjon kárt okozni a panelekben. A legöregebb napelem modul már több mint 65 éves és még működik. A világ számos pontján 25-30 éve működő napelem rendszerek léteznek. A napelem gyártók többsége már 25 év (85% feletti) teljesítmény garanciát vállal a napelemekre. Cégünk a napelem rendszer kivitelezéseit a japán SHARP napelemek gyártó cég napelem moduljaival végzi, amelyek prémium minőséget képviselnek a napelem modulok piacán

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.