Chat with us, powered by LiveChat 10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Kecskemét | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Kecskemét

10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Kecskemét
10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Kecskemét
10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Kecskemét
“Az aktív napenergia hasznosításnak két módja létezik, a Nap hőenergiájának hasznosítására a napkollektor, a napsugárzás energiájára kihasználásra pedig a napelem.”

A napelem rendszerek telepítése világszerte rohamosan terjed. A napelemek rohamos terjedésének fő okai, hogy teljesen zöld energiaforrás a környezetet semmilyen módon nem szennyezi, hosszú távra lehet vele tervezni hisz általában 25 év garancia van rá de ezek a modern rendszerek több évtizedig gondtalanul működnek és megbízható energiaforrás biztosítanak hiszen a nap évmilliárdokkal ezelőtt is sütött és évmilliárdok múlva is fog. Napelemes rendszerünkkel környezetbarát módon, káros anyagok kibocsátása nélkül termelhetünk elektromos áramot a háztartásunk számára. A hálózatra visszatápláló napelem rendszerünk akár 30-40 évig termel megújuló zöld energiát további költségek és kiadások nélkül.

10 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

10 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 35 200 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

9,96 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

35 200 Ft

havi villanyszámla kiváltására

9,96 kWp

24 db SHARP napelem panel

10956 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7779 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.017.000 Ft-tól

10 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.