+36 (1) 699 99 88

8,61kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét

8,61kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
8,61kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
8,61kWp napelem rendszer szerelés Kecskemét
“A napelem panelok rögzítése speciális tartószerkezet segítségével történik.”

A napelem panelok rögzítése speciális tartószerkezet segítségével történik. A napelem rendszer tartószerkezete biztosítja azt, hogy a napelem rendszerünk 25-30 éven át stabilan, és biztonságosan tartsa a napelem rendszert a tetőn. A napelem paneleknek ugyanis akár szélsőséges időjárási körülmények között is stabilan, a megfelelő szögben kell állniuk. A napelem modulok által megtermelt áram egyenáram, amit nem tudunk a háztartásunkban felhasználni, így szükség van egy köztes eszközre, egy áramátalakító berendezésre az úgy nevezett inverterre. A napelemekből érkező egyenáramot az inverter alakítja a hálózat számára is hasznosítható váltakozó árammá, amely ezután már a háztartásunkban található elektromos eszközökben is használhatóvá válik

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.