Chat with us, powered by LiveChat 7,12kWp napelem rendszer telepítés Mátraszentimre | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

7,12kWp napelem rendszer telepítés Mátraszentimre

7,12kWp napelem rendszer telepítés Mátraszentimre
7,12kWp napelem rendszer telepítés Mátraszentimre
7,12kWp napelem rendszer telepítés Mátraszentimre
“Napelem rendszert nem csak a tetőre lehet telepíteni, hanem földre is.”

Régóta fontolgatja, hogy napelem rendszert telepített a házára, de sok önben a bizonytalanság? Kérjen tőlünk személyes, helyszíni felmérést, és kollégánktól mindent megtudhat a napelem rendszerekről. Mi történik a helyszíni felmérésen? A felmérést végző kollégánk segít meghatározni a célodat, hogy mire szeretnéd használni a napelem rendszer által megtermelt áramot. Az éves áramfogyasztás kiváltása, vagy akár a fűtés rásegítése a cél? A helyszínen elmondjuk önnek, hogy mire van lehetősége, hogy alkalmas-e az ingatlanja a napelem rendszer telepítésre. A felmérésen megállapítjuk a tető tájolását, dőlésszögét, a tetőterület árnyékmentességét. Elkezdjük megtervezni a rendszer helyét, mennyi napelem modul és tartószerkezet szükséges, hogy lehet a vezetékeket esztétikusan elhelyezni, önnel közösen meghatározzuk az inverter lehetséges helyét. Ezen adatok birtokában kollégáink ki tudják pontosan számolni a beépítendő anyagok mennyiségét, és így tudunk önnek adni egy személyre szabott árajánlatot.

7 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

7 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 27 800 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

7,885 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

27 800 Ft

havi villanyszámla kiváltására

7,885 kWp

19 db SHARP napelem panel

8674 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6158 m3

éves CO2 megtakarítás

36.3 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.904.000 Ft-tól

7 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.