Chat with us, powered by LiveChat 10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Pannonhalma | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Pannonhalma

10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Pannonhalma
10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Pannonhalma
10,36kWp napelem rendszer kivitelezés Pannonhalma
“A hálózatra tápláló napelem rendszer esetében folyamatos a kapcsolódás a hálózatra, így ha éppen nem termel a rendszer, akkor is működnek a villamos berendezések.”

A hálózatra tápláló napelem rendszer esetében folyamatos a kapcsolódás a hálózatra, így ha éppen nem termel a rendszer, akkor is működnek a villamos berendezések. A napelem modulok által megtermelt egyenáramot az inverter (áramátalakító készülék) alakítja át a háztartásunkban is felhasználható váltóárammá, ezt az áramot tápláljuk be az energiaszolgáltató hálózatába. Az elszámolás éves szinten egy oda-vissza számláló villanyóra segítségével történik. Az állam 2007-ben törvénybe iktatta, hogy 50 kW teljesítményig kötelező az áram átvétele. Tehát a többletként megtermelt energiát minden esetben visszaveszi az áramszolgáltató. A hálózatra visszatápláló napelem rendszerek esetében nincs szükség akkumulátorra. A hálózatra kapcsolt rendszer előnye, hogy a megtermelt energiát bármikor felhasználhatjuk. Az akkumulátoros (szigetüzemű) napelem rendszer esetén az akkumulátor biztosít energiát. A szigetüzemű napelem rendszerek alkalmazása ott éri meg ahol nincs kiépített áramszolgáltatás.

10 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

10 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 35 200 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

9,96 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

35 200 Ft

havi villanyszámla kiváltására

9,96 kWp

24 db SHARP napelem panel

10956 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7779 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.017.000 Ft-tól

10 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.