Chat with us, powered by LiveChat 10,66kWp napelem rendszer telepítés Sándorfalva | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

10,66kWp napelem rendszer telepítés Sándorfalva

10,66kWp napelem rendszer telepítés Sándorfalva
10,66kWp napelem rendszer telepítés Sándorfalva
10,66kWp napelem rendszer telepítés Sándorfalva
“A gondos és alapos helyszíni felmérés éppen arra szolgált, hogy a szerelő csapatnak már ne kelljen kérdéseket föltennie semmivel kapcsolatban.”

Az adott háztetőhöz kialakított megfelelő tartószerkezettel érkeznek, az inverter és a vezetékek pontos helyét előre tudják, ahogy azt is, mit és hova kell bekötni. Sötétedésre tehát legkésőbb véget is ér a telepítés, de fontos megjegyezni, hogy ez a napelem rendszer még csak üzemkész, de nem üzemel. Ekkor még szükség van a szolgáltató részéről az oda-vissza mérő villanyóra felszerelésre és a szerződés megkötésére, innentől termelhet a napelem rendszerünk. A napfény, a napenergia talán a legtökéletesebb megújuló energiaforrásunk, persze csak akkor, ha rendelkezünk a megfelelő eszközzel ahhoz, hogy fel tudjuk használni. Szerencsére ez a technológia, a napelem rendszerek, már régóta az emberiség rendelkezésére áll, és az utóbbi fél évszázadban egyre rohamosabb fejlődésnek is indult. Kérje ingyenes árajánlatunkat az ön napelem rendszerére!

10 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

10 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 35 200 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

9,96 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

35 200 Ft

havi villanyszámla kiváltására

9,96 kWp

24 db SHARP napelem panel

10956 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7779 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.017.000 Ft-tól

10 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.