+36 (1) 699 99 88

Innovatív Napelem a Construmán!

Az alábbi ügyfeleknek akik a Construmán regisztráltak az Innovatív Napelem Kft. standjánál, 20.000,- forint értékben sorsoltunk ki Oázis kertészeti utalványt, gratulálunk!

  • Zágorszky Kata
  • Gyulafi Gyula
  • Ilyés Gábriel
  • Fodorné Nóra
  • Majer József
  • Dr. Pelyhe János
  • Simó Zoltán
  • Berzy Tamás
  • Dr. Gebri Györgyi

Tudjon meg többet a napelemekről személyesen a 2022. április 6-10-ig a Construma kiállításon a G pavilon 101G standján, ahol az Innovatív Napelem munkatársai általános, technikai, kivitelezési, valamint pályázati információkkal állnak rendelkezésére.

Milyen kérdésekben állunk rendelkezésére a helyszínen?

A Construma kiállításon az értékesítő kollégáink egy része - akik általános kérdésekben, a finanszírozási részletekben, engedélyeztetési kérdésekben, valamint általános tudnivalókban tudnak Önnek segítséget adni - , a műszaki osztályunk munkatársai - akik a napelemekkel kapcsolatos részletes technikai ismeretekkel, tájolással, napelem rendszer bővítéssel, fázisbővítéssel, amperbővítéssel tudnak segíteni - , illetve a pályázati osztályunk munkatársai is - akik a pályázatokkal és támogatásokkal kapcsolatos naprakész információkkal tudnak Önöknek szolgálni.

Construma kiállítás térképe

Construma 2022 térkép - Innovatív napelem

Oázis ✕ Innovatív Napelem

Az Innovatív Napelem Kft. ismét egy új akciót indít, melynek keretében a Megrendelőket Oázis utalványban részesíti, mely az Oázis kertészetnél személyes illetve webshopos vásárlásra egyaránt jogosít. Ennek feltétele, hogy a Megrendelő regisztráljon a Construma kiállításon a G pavilon 101G standján, vagy a cég honlapján. 

Az utalvány mértéke a teljes vállalkozói díj (anyag+munkadíj) 1%-a. 

A promócióban való részvétel feltétele hogy a Megrendelő az akció időtartama alatt az Innovatív Napelem Kft-től írásban megrendelje a napelem-rendszer kivitelezését, melynek a teljesítése mindkét fél részéről megtörténjen (a rendszer kivitelezésre-, a vállalkozói díj megfizetésre kerüljön). 

Az utalvány átadására a kivitelezés megtörténtét követően a helyszínen személyesen vagy legkésőbb a vállalkozói díj megfizetését követő nyolc napon belül kerül sor.

A promóció a Construma kiállítás első napján, 2022. április 6-án 9:00-kor indul és 2022. június 06-ig tart. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Oázis x Innovatív napelem promóció!

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Innovatív Napelem április 6-10-ig a Construma kiállításon! Innovatív Napelem április 6-10-ig a Construma kiállításon!